Skip to content

Feestelijke middag voor Wassenaarse mantelzorgers in restaurant de Gouden Leeuw

25 oktober 20132 minute read

Wassenaar – Stichting Rondom Mantelzorg organiseert vrijdag 8 november a.s. een feestelijke middag voor mantelzorgers (mensen die voor een naaste zorgen met een chronische ziekte of handicap). Deze ‘Dag van de Mantelzorg’ wordt ieder jaar landelijk in november gevierd. Organisaties in het hele land organiseren ontspannende en leuke activiteiten voor mantelzorgers.

Vanaf 13.30 uur kunnen mantelzorgers uit Voorschoten en Wassenaar terecht in restaurant de Gouden Leeuw aan de Veurseweg 180 te Voorschoten. Mantelzorgers kunnen genieten van een verzorgde high tea met zoete en hartige hapjes en heerlijk achterover zitten. Vervolgens komen er medewerkers van ‘Loesje’ om een workshop voor mantelzorgers te geven, waarin met elkaar aan de slag gegaan wordt om een nieuwe serie Loesje kaarten en posters over mantelzorg te ontwikkelen. De beste spreuken die deze middag worden bedacht, worden echt als een Loesje kaart gedrukt. Na de workshop is er een moment ingepland om kennis te maken met de nieuwe organisatie die mantelzorgondersteuning vanaf 2014 over gaat nemen. Er is een officieel moment waarop de wethouder van Wassenaar de dienstverlening symbolisch overbrengt naar de nieuwe organisatie. Rond 17.00 uur loopt de middag ten einde. Er zijn nog beperkte plaatsen beschikbaar voor deze dag! Mantelzorgers kunnen zich nog tot 4 november a.s. aanmelden via ank.stout@rondommantelzorg.nl. en tel. 06 – 57 97 10 63. Meer informatie over deze dag: www.rondommantelzorg.nl.

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top