Skip to content

Jan van Noort lijsttrekker PvdA Wassenaar

27 oktober 20132 minute read

Wassenaar – De afdelingsvergadering van de PvdA – Wassenaar heeft op donderdag 24 oktober de lijst vastgesteld voor de verkiezingen van de Gemeente Raad op 19 maart 2014. Het bestuur is blij dat zij 16 goede kandidaten (8 mannen en 8 vrouwen) heeft waarmee vol vertrouwen aan de voorbereidingen en de campagne voor de verkiezingen kan worden begonnen.

De afdelingsvergadering steunde de keuze van de eerste drie kandidaten om als team op te trekken en daarbij werd heel duidelijk dat ook de overige 13 kandidaten actief mee gaan doen en de steun hebben van de overige leden! Uitgangspunt is dat de PvdA hiermee kiest voor een vernieuwende constructieve politiek in de Wassenaarse Raad.

De drie eerste kandidaten vullen elkaar uitstekend aan en bestrijken daarmee de drie ‘vakgebieden’ (Commissies) in de Raad. Het team waarmee de PvdA de verkiezingen voor de Gemeente Raad ingaat bestaat uit de lijsttrekker Jan van Noort, op nummer twee Henri van Smirren en op drie Inge Bunte.

Zowel Jan van Noort als Henri van Smirren zijn beiden bekend in Wassenaar door hun maatschappelijke activiteiten nu en in het verleden. Jan bij Blauw Zwart en eerder ook al in de Gemeenteraad . Henri als voorzitter van Handbalvereniging Olympia en secretaris van het sportcontact. Inge Bunte kan door haar beroepsmatige achtergrond (Sociale Dienst) en haar huidige functie als voorzitter van de Cliëntenraad Werk en Bijstand op het veld Mens en Maatschappij een authentiek Sociaal Democratisch geluid laten horen.

De huidige fractievoorzitter van de PvdA,Pim van de Locht, keert niet meer terug in de Gemeenteraad en staat wel als lijstduwer op de 16e plaats, net achter Henk Goulooze en Hans Hupkes. Kijk voor de volledige lijst op www.wassenaar.pvda.nl

Tags

PvdAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top