q Dance For Your Life voor Redouan & Tamara - Wassenaarders.nl Skip to content

Dance For Your Life voor Redouan & Tamara

28 oktober 20132 minute read

Wassenaar – Gisteren was de 3de liveshow van So You Think You Can Dance. Onze Wassenaarse Redouan Hergelink en zijn partner Tamara dingen nog steeds mee voor de titel beste danser van 2013.

Voor de 2 HipHop dansers stond er deze week een Tango op het programma. Een stijl die ver van hun eigen stijl af ligt. Op het nummer Sexteto Mayor van Tanguera dansen Tamara en Redouan op een choreorafie van Peter Bosveld en Ilse Lans. Ze dansen een vurige en passievolle tango.

De jury was deze week iets verdeelt dit na twee weken lovende kritiek voor beide dansers. Ish Ait Hamou vond de dans goed want hij had verwacht dat het slecht zou gaan en dat was niet het geval. Euvgenia Parakhina vond de tango niet heet genoeg. Al haar credits gingen naar Tamara, ze vond dat zij de tango ook alleen had kunnen dansen om evenveel applaus te ontvangen. Dan Karaty maakte het weer een beetje goed door te zeggen dat hij Redouan en Tamara het beste koppel vind uit de show. Vooral omdat hij ziet dat ze veel plezier hebben en ook lol maken tijdens de voorbereidingen en optredens.

Na hun optreden was het nog de beurt aan 2 andere koppels om vervolgens de groepschoreo te doen op en met Icona Pop. Na de groepschoreo brak het spannendste moment van de show aan de UITSLAG. Mogen Redouan en Tamara direct door naar de volgende liveshows of moesten ze een Dance For Your Life doen. Helaas was dit laatste het geval en moesten Redouan en Tamara beide een solo dansen, om de jury ervan te overtuigen, dat ze door moeten naar de volgende liveshow. Maar beide dansers hoefde niet lang in spanning te wachten en werden door de jury beide als eerste doorgestuurd naar liveshow 3!

Kijk en stem volgende week weer! RTL 5 20:00 So You Think You Can Dance

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top