Skip to content

Romantisch viool-piano concert in kasteel Duivenvoorde

28 oktober 201357 second read

Wassenaar – Heerlijke muziek, met gevoel voor sfeer en climaxen uitgevoerd door Violiste Kyoko Yonemoto en pianiste Anastasia Safonova staan daar garant voor. De sleutel van heerlijk leven is om dingen te doen die u LEUK vindt: dat doen waar u energie van krijgt, in een omgeving die u voedt en u omringen met muziek bij wie u zich helemaal zelf kunt zijn.

Het wordt een prachtig klassiek concert van hoog niveau met een romantisch programma vol beroemde meesterwerken: van Brahms en Franck.  In kasteel Duivenvoorde geven twee topmusici op 2 november 2013 een kamermuziekconcert met een fraai klassiek programma. Violiste Kyoko Yonemoto en pianiste Anastasia Safonova staan daar garant voor. In het voorpramma speelt Sabrina Vlaskalic (1989) klassiek gitariste werken van Ravel en Albeniz.

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten kosten € 28.50,- inclusief programmaboekje, gratis parkeren op het nieuwe parkeerterrein van het kasteel, een pauzedrankje en garderobe.

Reserveren bij de Toonzetter: 0625358951 of via email impresariaat@toonzetter.nl

Zie ook www.toonzetter.nl of www.kasteelduivenvoorde.nl 

Kasteel Duivenvoorde,
adres: Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK Voorschoten

Entree: 28,50 euro incl. pauzedrankje, vrije garderobe en vrij parkeren op het nieuwe parkeerterrein bij het kasteel

Aanvang: 20:00 uur

Tags

DuivenvoordeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top