Skip to content

Start Groen speelplein voor Jozefschool

28 oktober 201351 second read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag was het zover; na twee jaar sparen, nadenken en overleggen kon de eerste schep in de grond. Met de hulp van bijna 20 ouders moesten vele tegels weg worden gehaald en werd het schoolplein tijdelijk een grote zandbak.

Dit alles om te zorgen dat komende week de grote werkzaamheden kunnen beginnen voor het lang verwachte Groene Schoolplein. Veel financiële hulp komt van Fonds 1818 en het Rabostimuleringsfonds die beide zorgen voor veel nieuw speelplezier voor de kinderen van de Jozefschool.

Zaterdag was eigenlijk in een paar uur het eerste werk klaar; met de hulp van een sjofel van Hamako (waarvoor hartelijk dank!) ging het snel en werd het sjouwen redelijk beperkt. Daarna was er tijd voor een lekker soepje met stokbrood. Op de foto kunt u een aantal ouders, leerkrachten en kinderen aan de slag zien!! In de komende tijd houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bent u nog op zoek naar een school voor uw kind? Maak dan eens een kennismakingsafspraak via 070-5113934.

Tags

GroenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top