Ga naar hoofdinhoud

Waterpolo Dames 1 speelt gelijk tegen koploper

28 oktober 201355 second read

Wassenaar – Afgelopen zondag moest Dames 1 van WZK Waterpolo naar Gouda om daar een wedstrijd te spelen tegen GZC Donk. GZC staat dik bovenaan en daarom een goede tegenstander. De dames van WZK lieten zich niets wijs maken en begonnen sterk aan de wedstrijden met duidelijk aanwijzingen van coach Tineke de Groot.

Er werd goed druk gezet en daardoor kon GZC er niet goed doorheen komen. Het is dat GZC een strafworp krijgt en maakt waardoor de wedstrijd openbrak. In het tweede partje is het Ivon Hensen die de gelijkmaker maakt, 1-1. WZK blijft goed spelen en krijgt zeer veel en goede kansen die helaas niet worden benut. Het lukt GZC wel te scoren uit een manmeersituatie en daardoor de voorsprong te pakken, 2-1. Toch weet WZK het koppie erbij te houden en het eigen spel te blijven spelen en dit levert resultaat op. Uit een manmeersituatie en door goed samenspel met Anouk Noordervliet is het Inge Conradi die de gelijkmaker scoort, 2-2. In het vierde partje blijft het 2-2 en mogen de dames van WZK zeer tevreden zijn over hun spel en dit resultaat.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top