Skip to content

Wedstrijd voor creatief Wassenaar

28 oktober 201347 second read

Wassenaar – Marco’s modestoffen in Wassenaar is (opnieuw) genomineerd voor creatieve winkel van het jaar 2014. In 2013 werden ze –tijdens hun 25 jarig jubileum- al bekroond en ook volgend jaar kunnen zij deze eretitel krijgen. De stichting Creatief Netwerk brengt met deze nominaties winkels vol creativiteit meer onder de aandacht.

In totaal zijn in Nederland in verschillende categorieën 6 winkels genomineerd. Al die winkels zijn druk bezig te laten zien wat voor leuke dingen er nog te doen zijn in crisistijd. (Weinig centjes en veel vrije tijd dus).

Eigenaresse Corry van der Meij heeft rond die nominatie een wedstrijd uitgeschreven ‘wie maakt de leukste creatieve collage’. Het idee is om op A4-formaat te laten zien dat Wassenaar deze eretitel graag weer in huis haalt. “Alles’ (nou ja bijna) mag én iedereen mag meedoen. Alle creaties worden dan in een ‘boekje’ aan de jury gegeven om te laten zien hoe creatief Wassenaar is. De beste bijdragen krijgen een waardebon.

Tags

CreatiefMarco’s modestoffenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top