Skip to content

Word Vrijwilliger week 44 2013

28 oktober 201352 second read

Wassenaar – Vrijwilligers zorgen voor een betere kwaliteit van leven voor mens, milieu en dier.

* Medewerker beleidsbeïnvloeding Dierenbescherming (vacaturecode B 048): Welke representatieve HBO-er met goede sociale vaardigheden wil lobbyen bij de lokale politiek voor verbetering van dierenwelzijn?
* Preventiemedewerker Dierenbescherming (vacaturecode D 018): Wij zoeken een zelfstandige, betrouwbare en sociale medewerker die meldingen van dierenleed wil onderzoeken en terugkoppelen.
* Maatje (vacaturecode 036): Ben jij die sociale persoon die af en toe wat afleiding brengt in het leven van de bewoners van het Zeehospitium? Bijv. hobby delen, winkelen, wandelen, koffie drinken enz. Zij kunnen dit niet zelfstandig i.v.m. lichamelijke beperkingen.
* Begeleider paardrijlessen (vacaturecode E 019): Kinderen en volwassenen met een beperking willen ook graag paardrijden. Heb jij ervaring met paarden? Maak dit dan mogelijk door af en toe voor begeleiding te zorgen.

Meer weten over deze of andere vacatures in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, tel 511 31 33, info@vrijwilligerscentralewassenaar, www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of op het gemeentehuis.

Tags

VCWVrijwilligerWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top