Skip to content

Dol-Fijn Kinderopvang Wassenaar schenkt cadeau aan YMCA Wassenaar

29 oktober 20132 minute read

Wassenaar – Vorige week is de YMCA Wassenaar verrast met een mooi cadeau. Tijdens de woensdag knutselclub avond kwam geheel onverwacht Wendy van den Ende, van Dol-Fijn Kinderopvang 0-12 jaar, langs om een mooi cadeau aan de knutselclub te schenken. De kinderen en begeleiders werden verrast met een echte naaimachine!!

De kinderen die wekelijks met veel plezier naar de YMCA gaan kunnen nu echt kleding maken, een kussen of tas. De naaimachine is met veel enthousiasme ontvangen en werd meteen geïnstalleerd om iets moois te gaan maken. De eerste kussens waren binnen no time gemaakt, geweldig. Wendy wenst de kinderen en begeleiding, Hans en Brigitte, veel plezier met deze aanwinst.

Meer informatie YMCA: Vind je het leuk om te knutselen, lekker creatief bezig te zijn in een leuke groep en ben je 8 jaar of ouder? Dan is deze club echt iets voor jou! Je leert hier technieken op het gebied van handvaardigheid, zoals: werken met papier, stof, hout, brooddeeg enz. We werken soms met z’n alle aan een werkstuk, maar een andere keer mag je zelf kiezen wat je wilt maken. Er zijn voldoende voorbeeld beschikbaar. Stuur een mailtje of kom langs en draai een avondje met ons mee.

Iedere woensdagavond ben je van harte welkom van 18.45 tot 20.00 uur. www.ymcawassenaar.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top