Ga naar hoofdinhoud

Roel Timmer geeft tweede sessie van het Technisch Jeugdtrainingsprogramma

30 oktober 20133 minute read

Wassenaar – Op zondag 10 november 2013 om 10.00 uur zal door Roel Timmer op het complex van Blauw-Zwart een tweede sessie van het Technisch Jeugdtrainingsprogramma worden gegeven.

In dit programma dat in principe geschreven is voor beginnende en ervaren jeugdtrainers zal in het eerste jaar het accent worden gelegd op het kennismaken met het jeugdtrainersvak aan de hand van eenvoudige, stapsgewijze opgebouwde training sessies uit dit programma.

De toegangsdrempel tot deze kennismaking is laag, heeft uzelf gevoetbald en durfde u om welke reden dan ook de stap richting het trainerschap nog niet te maken dan is dit uw kans. Er zijn geen kosten aan verbonden. In principe geldt deze uitnodiging voor iedere inwoner van Wassenaar, ook als u geen lid bent van Blauw-Zwart. Naast de beginners is de deelname van de meer ervaren trainers, die de eerste sessie met enthousiasme hebben ontvangen, min of meer noodzakelijk daar naast het onderdeel “dribbelen” van de eerste sessie nu het “passen” zal worden behandeld. Tevens zal hun hulp bij de uitvoering door de beginners zeer op prijs worden gesteld.

Daar het accent van het totale programma zal liggen op een uiteindelijk volledige ontwikkeling van het baltechnisch vermogen van alle pupillen van D t/m F zal daardoor in het eerste jaar vanzelfsprekend begonnen worden met de eerste en tweedejaars F pupillen. Het doel is om in dit eerste jaar tegelijkertijd een organisatie op te zetten om de inen doorstroom van nieuwe adspirant trainers een professioneel gestalte te geven. Uitgaande van twee trainingsessies zullen alle pupillen aan het eind van een periode van 4 jaar volledig technisch geschoold kunnen zijn om met vertrouwen de stap naar de junioren te kunnen maken. Hopelijk zullen de beginnende trainers meegroeien met hun spelertjes en misschien na verloop van tijd overwegen een basis jeugdtrainersdiploma te gaan halen.

Om de organisatie goed te laten verlopen wordt een ieder die hieraan wil deelnemen verzocht dit voor 30 oktober aan één van de onderstaande personen per e-mail bekend te maken . Samen kunnen we een stevige basis voor Blauw-Zwart gaan bouwen zodat u niet alleen de smaak van het jeugd – trainerschap te pakken krijgt maar Blauw Zwart uiteindelijk over meer technisch volwaardige spelers en trainers kan gaan beschikken. Ik garandeer u dat u er heel veel plezier aan zult beleven. Gezien de late tijd in het seizoen wordt u aangeraden zich warm aan te kleden.

Roel Timmer

Roel Timmer jr.timmer@planet.nl
Wim Schendeling cwschend@casema.nl
Gerard Meijer gh.meijer@hetnet.nl
Andre van Dam avandam@yahoo.com

Tags

BlauwZwartWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top