Ga naar hoofdinhoud

De Buurtvereniging Kerkehout & omgeving bestaat 80 jaar

31 oktober 20132 minute read

Wassenaar – De Buurtvereniging Kerkehout & omgeving bestaat dit jaar op 30 oktober precies 80 jaar.
De buurtvereniging is opgericht op 30 oktober 1933
K&O is één van de oudste buurtverenigingen in Wassenaar. Al 80 jaar vervuld zij een belangrijke rol tussen burger en gemeente en zet zich in voor het welzijn van de bewoners in Kerkehout en daarbuiten.

Tachtig jaar is geen officieel lustrum, maar wel een moment om even bij stil te staan.
Op Vrijdag 1 november vanaf 16.30 uur geven wij een receptie in het buurtcentrum ter gelegenheid van het 80 Jarig bestaan. U bent alle van harte welkom.
Het is een moment om extra aandacht te geven aan het bestaan van onze vereniging en al het goede dat zij met veel vrijwilligers uit de wijk doet.
De buurtvereniging vormt een belangrijke schakel tussen Ude wijk en de gemeente. Zeker in de toekomst met de verder gaande samenvoegingen en bezuinigingen bij gemeente zal de rol van een buurtvereniging alleen maar in belang toenemen.
Om goed op deze rol voor bereid te zijn en te blijven gaat de buurtvereniging met zijn tijd mee. Tegelijkertijd is de doelstelling van de buurtvereniging al 80 jaar onveranderd, werken aan sociale cohesie in de wijk door het organiseren van activiteiten. Ik hoop u allemaal te zien tijdens onze feestelijke receptie. De voorzitter Michiel Prent.

Tags

KerkehoutWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top