Skip to content

Lezing Joop van Caldenborgh

31 oktober 201344 second read

Wassenaar – Op maandag 4 november om 20 uur houdt Joop Van Caldenborgh een lezing in de Dorpskerk te Voorschoten. Joop van Caldenborgh is ondernemer en gepassioneerd kunstverzamelaar. Recent werd een aanvang gemaakt met de bouw van Museum Voorlinden te Wassenaar waar zijn collectie onderdak gaat krijgen.

Over zijn collectie én het Museum Voorlinden gaat deze voordracht. De lezing vindt plaats als onderdeel van de Week van de Kunst in Voorschoten. In datzelfde kader zal prof. Willem van Gulik op donderdag 7 november om 20 uur in de bibliotheek Voorschoten een lezing geven met de titel ‘Een Oosters paradijs, Van Gogh’s ontdekking van Japan’.

Kaarten voor beide lezingen à 5 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de bibliotheken in Wassenaar en Voorschoten én (voor zover nog beschikbaar) aan de zaal.

De opbrengst komt ten goede aan stichting Voorschot. Zie voor het gehele programma van de Week van de Kunst www.lionsvoorschoten.org

Tags

CaldenborghWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top