Ga naar hoofdinhoud

300 kinderen griezelen in het Oostdorp

2 november 201343 second read

Wassenaar – Een grote schare kinderen en natuurlijk bezorgde ouders hadden zich al vroeg verzameld bij het O en O gebouw aan de Zonneveldweg om het Halloween gebeuren mee te maken.

Meer als 300 kinderen en ouders waren aanwezig om dit feest (griezelen) mee te maken en werden in groepen binnen gelaten om vanuit het O en O gebouw op pad te gaan, door de wijk om zoveel mogelijk snoep op te halen. Na het aan horen van een griezel verhaal konden de kinderen en bezorgde ouders op pad de wijk in. Wie zijn er nou banger de ouders of de kinderen, door de organisatie was een griezel route uitgezet en mede dankzij de samenwerking van scouting, SJW en een groot aantal wijkbewoners is deze avond een succes geworden. Dank ook aan de sponsors van deze avond en zeker in 2014 zal dit een vervolg krijgen.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top