Skip to content

Gemeentelijke legpenning voor de heer Hillenaar

2 november 201334 second read

Wassenaar – Op vrijdag 1 november reikte wethouder Leendert de Lange rond 17.00 uur een Gemeentelijke Legpenning uit aan de heer P.M.A. Hillenaar. De uitreiking vond plaats tijdens de receptie ter gelegenheid van het 80-jarig bestaan van Buurtvereniging Kerkehout en Omgeving.

Buurtvereniging Kerkehout en Omgeving bestaat op 30 oktober a.s. 80 jaar en is hiermee de oudste buurtvereniging van de gemeente Wassenaar. De buurtverenigingen kunnen niet zonder vrijwilligers. De heer P.M.A. Hillenaar is één van de vrijwilligers die veel activiteiten verricht voor deze buurtvereniging, maar ook voor carnavalsvereniging De Tunnelklossers en voor zijn naasten in de wijk.

Locatie
De uitreiking van de gemeentelijke legpenning vond plaats in het buurtcentrum van Kerkehout, Charlottestraat 5, 2245 VW Wassenaar.

Tags

KerkehoutLegpenningWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top