Ga naar hoofdinhoud

Waar is de Verkeersregelaar bij het Adelbert?

2 november 201328 second read

Wassenaar – 3 november 2013: Een veilige verkeerssituatie is onderdeel van een veilige buurt. Daarom heeft de PvdA-fractie aan het College van B & W vragen gesteld over de verkeersdrukte op de kruising Deylerweg/Polderpad/Kruising Adelbert College-Amerikaanse kleuterschool.

Dagelijks passeren op dit verkeerspunt meer dan 1500 fietsers, scooters en auto’s elkaar. Met name tijdens de spitsuren is er sprake van een gevaarlijke situatie. De tijdens de aanleg van de fietsstraat aanwezige verkeersregelaar is vanaf maandag 4 november niet meer aanwezig.

De vragen die door de PvdA gesteld zijn aan het college kunt u vinden op www.wassenaar.pvda.nl

Tags

AdelbertPvdAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top