Skip to content

Griezelen tijdens Halloween bij Scouting van Woesik

4 november 20132 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag hebben alle speltakken bij scouting van Woesik meegedaan met de American School of the Hague om Halloween te lopen. Halloween is een traditioneel Amerikaans feest voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De kinderen verkleden zich in hun favoriete kostuum en trekken begeleid door de straten.

Elk deelnemend huis moet een goed zichtbare Jack O’ Lantern buiten of voor het raam zetten. Dat is een pompoen met uitgesneden gezicht met een brandende kaars in het midden. Hier bellen de kinderen dan aan en roepen ‘trick or treat’, waarna ze snoepjes krijgen van de bewoners.

Halloween slingers en Halloween mobiles zodat de boel hiermee versierd kon worden. Om 17.30 uur verzamelden alle leden van scouting van Woesik zich in het clubgebouw en werd er druk geschminkt. Overal liepen zombies, vampiers en andere enge monsters! Om 18.00 uur zijn ze gezamenlijk de wijk ingetrokken om na 2 uur voldaan weer terug te keren naar ‘t Woeshoes. Mocht je nu denken; ‘dit had ik ook graag mee willen maken’, kom dan gewoon een keer kijken op zaterdagochtend bij de opkomst! Scouting van Woesik organiseert iedere zaterdag en meerdere weekenden per jaar sportieve en sfeervolle bijeenkomsten voor haar leden. Ieder kind vanaf 5 jaar is meer dan welkom. Kom eens kijken op een zaterdagochtend (3x gratis zonder kosten en verplichtingen). Bel of mail Inge Pronk, 06-14316450 of ingepronk@gmail.com.

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top