Ga naar hoofdinhoud

Redouan door naar laatste 10 SYTYCD

4 november 20132 minute read

Wassenaar – Gisteren was alweer de 4de liveshow van So You Think You Can Dance. Van de 18 dansers waren er nog maar 12 over. Ook was het deze week voor het laatst dat de koppels met elkaar danste. Want vanaf volgende week zal iedereen met een andere partner gaan dansen.

Ook voor Redouan en Tamara is deze week voorlopig de laatste keer dat ze met elkaar dansen. En ze mochten afscheid nemen met een BANG. Op een choreografie van Vincent Vianen in hun eigen style HipHop. Op het nummer ‚Scream’ van Usher zette zij een flitsende dans neer. Vincent had zelfs wat moves die Usher zelf gebruikte in zijn tour in deze choreo gestopt. Tijdens en na hun optreden ging het publiek uit hun dak!

Dan Karaty was weer zeer te spreken over het optreden van Redouan en Tamara. Hij vind het jammer dat het koppel uit elkaar gaat in de volgende ronde. Ish Ait Hamou vind het een droom voor iedere HipHop choreograaf om met Redouan en Tamara te werken. En zou zeker als hij nog choreo zou maken met hun willen werken. Jan Kooijman kan hele dagen naar het dansen van Redouan kijken.

Ook het publiek thuis was zeer te spreken over het optreden van Redouan en Tamara want ze mochten direct door naar del liveshow van volgende week. Omdat Redouan nu bij de top-10 zit zal hij ook in de theater tour van SYTYCD te zien zijn. Dus wil jij hem in het echt zien bestel dan je kaartje via RTL Tickets, wees er snel bij want op=op.

Volgende week zondag kunt u Redouan weer bewonderen bij RTL5 om 20:00. Vergeet niet te stemmen!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top