Ga naar hoofdinhoud

Blauw-Zwart F1 dankt sponsors

5 november 20132 minute read

Wassenaar – De start van het nieuwe voetbalseizoen was zaterdag 2 november aanstaande. Echter, de hevige nachtelijke regenval bleek de velden onbespeelbaar te hebben gemaakt, waardoor de eerste wedstrijd van het nieuwe competitieseizoen al direct afgelast werd.

Dit bleek uiteraard zowel voor leiding, trainers en spelers geen reden te zijn niet op de club te verschijnen. Het team is vandaag vol trots present en volledig uitgerust om foto’s te schieten met o.a. de kersvers gesponsorde tenues van de binnenkort te openen eerste Biologische Supermarkt in Wassenaar, EkoPlaza.

Hier bleef het echter niet bij, want Blauw-Zwart F1 kreeg ook nog eens gloednieuwe trainingspakken en prachtige voetbaltassen. De trainingspakken werden beschikbaar gesteld door Party Rental Company en Onderhoudsbedrijf R. Rooijakkers. Party Rental Company bv is in 2002 opgericht door Roeland van Deursen en heeft vele jaren aan kennis en ervaring op het gebied van verhuur en evenementen. Doelstelling van Party Rental Company is om kwalitatieve producten te leveren aan zowel bedrijven, cateraars en organisatoren van evenementen, als aan particulieren voorhet organiseren van een succesvol(le) evenement of party. R. Rooijakkers onderhoudsbedrijf is gespecialiseered in onderhoud aan en verbouwing van o.a.keuken, bad-, slaap- en huiskamers. De voetbaltassen werden geschonken door Orange Box Sinaasappel expresse.

Het voltallige team toptalenten van de F1-selectie met David R. Witters, Olivier van Deursen, Guus Roerdinkholder, Bouke Hazenberg, Lukas Pillen, Kay Rooijakkers, Arthur de Haandel, Robin Jonkers en Fleur Bellekom onder de bezielende leiding van trainer/coach Bert Klaverveld zijn er helemaal klaar voor. Het mocht dan wel niet met een officiële wedstrijd beginnen, maar de ingeplande training werd een geweldig alternatief, waar de jongste beloften van Blauw-Zwart zich nog maar eens duidelijk lieten gelden dat er komend seizoen met de F1 van Blauw-Zwart niet te sollen valt en er duidelijk één doel voor ogen is: kampioen worden. Aan de medewerking, het enthousiasme en bereidwilligheid van de gulle sponsoren zal het ieder geval zeker niet liggen.

Tags

BlauwZwartVoetbalWassenaar
Back To Top