Skip to content

Kasteel de Wittenburg Presenteert “The Classical Company” met Berdien Stenberg

5 november 20132 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 16 november staat er weer een bijzonder concert op de agenda van Kasteel de Wittenburg. Niemand minder dan Berdien Stenberg zal het podium van de Wittenburg betreden voor een exclusief concert. Berdien Stenberg, onder andere bekend van Rondo Russo, heeft wereldwijde successen gekend. Met haar prachtige dwarsfluitspel heeft Berdien miljoenen cd’s verkocht en diverse gouden platen in ontvangst mogen nemen. Voor het eerst sinds jaren betreedt zij weer het podium en vormt ze samen met pianiste Rië Tanaka en cellist Roeland Duijne ‘The Classical company’.

We zijn zeer vereerd dat Berdien Stenberg Kasteel de Wittenburg heeft gekozen voor haar rentree op het podium. Berdien Stenberg werd in Almelo geboren. Op haar negende jaar begon ze met haar fluitstudie aan de Almelose muziekschool en sindsdien heeft de fluit haar leven beheerst. Na een opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en een studie aan de International School of Music in Michigan (USA), werd ze in 1980 als veelbelovend fluitist ‘ontdekt’ door platenmaatschappij Phonogram. Sindsdien heeft ze zowel in binnen- als buitenland gemusiceerd en zijn er tientallen CD’s gemaakt, waarvan er wereldwijd meer dan vier miljoen werden verkocht.

Wij bieden u de mogelijkheid om voorafgaand aan het concert te genieten van een culinair twee gangen diner inclusief koffie, thee en friandises. In de pauze serveren wij u een glas Laurent-Perrier in de kasteelzalen. Ook is het mogelijk om tijdens de pauze een exclusieve tafel in de Serre te reserveren, waar wij u diverse lekkernijen uit de keuken van chef-kok Jan-Willem Rietveld serveren. Parkeren en gebruik van onze garderobe is voor onze gasten uiteraard kosteloos. Het belooft een prachtige avond te worden waar we zeer naar uitkijken.

U kunt uw kaarten nu bestellen via www.wittenburg.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top