Skip to content

Mountainbikeclinic en -wedstrijd op ijsbaan

5 november 20132 minute read

Wassenaar – Op zondag 17 november organiseert de SchaatsTrainingsGroep Voorschoten (STGV) een mountainbikeclinic en –wedstrijd op en rond het ijsbaanterrein. Om 10.00 uur zal er gestart worden met de clinic voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar.

Op het terrein is een parcours uitgezet met hindernissen die op eigen tempo genomen kunnen worden, waarbij begeleiding aanwezig is. Een mountainbike en een helm zijn te huur voor 5 euro per persoon. Kom je met je eigen mountainbike en helm, zijn de kosten 2 euro. Om 11.00 uur gaat de wedstrijd voor junioren van start. De wedstrijd gaat over 30 minuten en er zijn prijzen voor de nummers 1 t/m 3 jongens en meisjes in de categorieën 10 t/m 14 jaar en 15 t/m 17 jaar. De inschrijfkosten bedragen 2 euro. Om 12.00 uur zullen dan de senioren vanaf 18 jaar van start gaan voor hun wedstrijd over 45 minuten en ook hierbij zijn prijzen te winnen voor de eerste 3 dames en heren. Deelname voor senioren kost 5 euro. Na afloop is er voor iedere deelnemer een drankje en versnapering. Iedereen kan meedoen, dus geef je op door een email te sturen naar stgvmountainbiken@hotmail.com en geef daarbij naast naam en leeftijd ook aan of je een fiets wilt huren. Kijk voor meer informatie op www.stgv.nl. We hopen op een grote opkomst, waarbij plezier voorop staat.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top