Skip to content

Op bezoek bij de politie in Wassenaar.

5 november 20130 second read

Floortje, leerling van de Herenwegschool, moest haar spreekbeurt houden. En praten over een huisdier, tja…. dat doen al zoveel kinderen. Gelukkig heeft Floortje Rob van der Marel als buurman. Zij vroeg haar buurman te helpen met haar spreekbeurt die over de politie moest gaan.

Toeval of niet, Rob van der Marel is vrijwilliger bij de politie en wilde best helpen.

Wanneer Rob van der Marel belooft te helpen, dan is het niet zomaar even wat tips geven. Samen met collega Eric Fakkel bedenkt Rob dat het wel leuk zou zijn als de spreekbeurt niet alleen over de politie gaat, maar ook bij de politie gehouden wordt. Ook de juf van Floortje vond dat een goed plan. Zo gezegd, zo gedaan. Afgelopen maandag (4 november jl) stonden de kinderen van de Herenwegschool op de stoep en heeft Floor haar spreekbeurt gehouden.

Het liep allemaal goed en het gerucht ging dat dit zeker een 9 op moest gaan leveren. Helaas was de vaste juf van Floor ziek, maar gelukkig was daar juf Marisca die met de klas mee kon komen naar het politiebureau.

Het eindcijfer moet nog even officieel besproken worden, maar we gaan duimen voor Floor dat het een mooi cijfer zal zijn.

Tags

PolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top