Skip to content

Word Vrijwilliger! week 45 2013

5 november 20132 minute read

Wassenaar – Heb jij misschien een paar uur tijd om een dorpsgenoot te helpen/begeleiden? Of om een goed doel of het verenigingsleven in Wassenaar te steunen? Vrijwilligerswerk is leuk en nuttig en het verrijkt het leven van anderen en van jezelf.

* Wandel- of fietsmaatje (vacaturecode A 066): VTV/MEE, thuishulporganisatie voor mensen met een beperking, zoekt een maatje voor een Wassenaarse man (48 jr). Wie fleurt zijn weekend op door bijv. met hem te wandelen en/of te fietsen?
* Organisator collectanten Vluchtelingenzorg (vacaturecode G 022): Eind maart vindt de jaarlijkse collecte voor wereldwijde vluchtelingen plaats in ons dorp. Ben jij die goede organisator die hier de collecte in goede banen wil leiden?
* Terreinmedewerker (vacaturecode L 001): Zonder velden en accommodaties geen voetbal. Wie helpt een grote Wassenaarse vereniging wekelijks een paar uurtjes met het onderhoud van het sportterrein?
* Begeleider (vacaturecode A 067): Wil jij af en toe een dagje uit
(bijv. museumbezoek) met een van een heupoperatie herstellende oudere heer in een zorginstelling? Je doet hem een groot plezier, hij mist culturele uitstapjes zeer.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2. Bel 511 31 33 of stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top