Ga naar hoofdinhoud

Het programma voor zondag 10 november in de bieb

6 november 201342 second read

Wassenaar – Dit seizoen opent Bibliotheek Wassenaar haar deuren opnieuw 7 dagen in de week. Met deze extra openstelling biedt de bibliotheek volop gelegenheid om in een gezellige en gemoedelijke sfeer de vele dikke weekendkranten en tijdschriften te lezen of gewoon een kopje koffie te komen drinken.

Uiteraard is het ook mogelijk om de mooiste boeken uit te zoeken en te lenen of een filmpje te pakken in het Filmhuis.

Het filmprogramma a.s. zondag 10 november:
13.15 u Erik of het klein Insectenboek
15.15 u Borgman

Dit weekend, zowel zaterdag 9 november als zondag 10 november, zal Gerdien van Haaster van Hulphond Nederland aanwezig voor de verkoop van o.a. kerstkaarten en knuffel Flip. Leuke actie dit jaar is bon van Ariane Inden, die men krijgt bij een aankoop. Na inlevering hiervan bij de winkel van Ariane Inden maakt men kans op een gratis schoonheidsbehandeling.

Graag tot ziens!

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top