Ga naar hoofdinhoud

Politie zoekt getuigen en beeldmateriaal van vechtpartij na voetbalwedstrijd

6 november 201344 second read

Wassenaar – Zaterdag 2 november is een voetbalwedstrijd tussen de eerste teams van SV Wassenaar en VV Haagsehout uit Den Haag, uitgelopen op een vechtpartij. Bij de vechtpartij raakten meerdere mensen gewond.

De politie heeft inmiddels aangiftes opgenomen van mishandeling en doet onderzoek naar de vechtpartij. De wedstrijd werd gespeeld op het sportpark gelegen aan de Charlottestraat te Wassenaar. De politie komt graag in contact met mensen die getuigen zijn geweest van de vechtpartij. Ook komt de politie graag in contact met mensen die beeldmateriaal hebben van de vechtpartij.

Indien u informatie heeft kunt u contact opnemen met de recherche van de politie Wassenaar op telefoonnummer 0900-8844. Indien u anoniem wenst te blijven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via nummer 0800-7000.

Indien u beelden beschikbaar heeft van dit incident kunt u deze ook uploaden via de internetpagina van de politie op http://www.politie.nl/melden

Tags

PolitieSV WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top