Ga naar hoofdinhoud

Workshop Curriculum Vitae 14 november bij DeBroekriem Leiden

6 november 201344 second read

Wassenaar – Op donderdag 14 november organiseert DeBroekriem van 10.00 – 12.30 uur de workshop “Een onderscheidend cv” bij Gemiva in Leiden.

Korte introductie De Broekriem
De Broekriem is een actieve on- en offline beweging die in diverse steden inspirerende activiteiten en netwerkontmoetingen organiseert voor werkzoekenden. Dankzij DeBroekriem hebben werkzoekenden een reden om erop uit te gaan en collega baanzoekers te ontmoeten tijdens de activiteiten. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk.”

Een onderscheidend cv
Hoe maak je een cv waarmee je jezelf echt onderscheidt voor werkgevers? Tijdens deze inspirerende workshop kijkt loopbaancoach Nicole Wouters naar de ‘ins and outs’ van het cv. Nicole neemt je mee door het proces van het schrijven van een pakkende cv en geeft je tips en tools die je gelijk kunt toepassen. Aan deelnemers wordt gevraagd hun cv mee te nemen.

Kijk voor meer informatie op www.debroekriem.nl en meld je aan!

Tags

Wassenaar
Back To Top