Skip to content

De BN’er zaterdag in WARENAR aanvang 20.15 uur

7 november 20132 minute read

Wassenaar – Een goedenavond kijkers. Hier is uw Astrid Barend. Het verhaal van deze aflevering van onvergetelijke ontmoetingen begint zeventien jaar geleden op een grauwe, gure en glibberige ochtend in november en eindigt hier, in de stralende zomerzon aan de Middellandse Zee.

Met deze openingswoorden wordt het publiek welkom geheten op de 35 jarige jubileumvoorstelling van toneelvereniging Mimicri. U waant zich op de patio van een luxe Spaanse villa en u voelt de weldadige warmte van de zon. Ga maar eens rustig onderuitgezakt zitten en laat u meeslepen in deze komedie van Alan Ayckbourn. Er valt genoeg te genieten in dit spetterende decor – mede aangekleed door Flowerfarm en De Kleine Markt – en nog meer te lachen om de acteurs die het verhaal aanschouwelijk voor u maken. Mimicri pakt bij groots uit en heeft hierbij de hulp ingeroepen van meester regisseur Peter Minnee. De trouwe volgers van Mimicri hebben hem al eerder aan het werk gezien bij Mimicri in “Amsterdam Zuid”. Mimicri bestaat 35 jaar! Toch wel een mijlpaal om even bij stil te staan. In deze barre tijden met haar vele bezuinigen mede ook op cultureel gebied valr het niet mee het hoofd boven water te houden. Daar is Mimicri tot nog toe goed in geslaagd. Het toverwoord: “KWALITEIT”. Onze trouwe fans hoef ik daar natuurlijk niets over uit te leggen maar voor u, die Mimicri (nog) niet kent wordt hier weer een gelegenheid geboden om dicht bij huis een gezellig avondje uit te gaan om voor het luttele bedrag van € 11,- vermaakt te worden door een enthousiast maar zeker ook gerenommeerd gezelschap Amateurs. De hoofdletter staat daar niet per abuis. Maar wacht u niet te lang met reserveren. Het zou jammer zijn als u achter het net vist. De eerst volgende gelegenheid om Mimicri aan het werk te zien is pas in april 2014.

Reserveren?
– telefonisch: 070 – 5179218
– via email: tickets.mimicri@gmail.com
– via de website: www.mimicri.nl

Tags

WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top