Skip to content

Is ouder worden een kunst? Op herhaling

7 november 20132 minute read

Wassenaar – Voorlichting over hoe u al uw levenswijsheid en ervaringen optimaal kunt gebruiken. De Stichting Welzijn Ouderen Wassenaar en Context Haaglanden organiseren een voorlichtingsbijeenkomst over “de kunst van het ouder worden.” We vertonen een film waarin 3 personen vertellen hoe zij met ouder worden omgaan. Wanneer iemand ouder wordt nemen verlieservaringen toe. Het vraagt veel van de levenskunst van mensen om met deze levensgebeurtenissen om te gaan.

Het kan tot gevolg hebben dat het zelfvertrouwen verminderd en de eenzaamheid toeneemt. Heeft u nog voldoende sociale kontakten, komt u nog nieuwe mensen tegen, of is die behoefte verminderd? Hoe is het gesteld met uw veerkracht, hoeveel flexibiliteit is nog haalbaar? Maakt u gebruik van de mogelijkheden die er zijn?

Aan de hand van een film “De Kunst van het Ouder Worden” gaan we hierover met elkaar in gesprek. In de film ziet u voorbeelden zien van hoe andere mensen met veranderingen in hun leven omgaan.

Wilt u ook meer weten over hoe je met ouder worden als “kunst” zou kunnen omgaan? Meld u dan alvast aan.

Wanneer: 21 november 14.00-16.00 uur.
Opgeven: SWOW tel. 5112226
Waar: Rode kruis gebouw, van Heeckerenstr 2
Begeleiding: Marja Janson van Context Haaglanden, Saskia van der Meer van de SWOW

Tags

SWOWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top