Ga naar hoofdinhoud

Wassenaar op Flavourites Live!

7 november 20132 minute read

Wassenaar – Het is bijna weer zover, de feestdagen zijn al in zicht. Dé tijd van het jaar om een extra mooie outfit aan te trekken en prachtig opgedoft aan een feestelijk diner te verschijnen. Ook dé periode om die ene zeer speciale persoon te verrassen met een uniek cadeautje! En waar kan dat beter dan tijdens Flavourites Live: hét leukste en meest inspirerende webshop-event van ons land!

De dames van het unieke webshop platform Flavourites startten hun Live event nu alweer vijf jaar geleden, met de bedoeling om bezoekers bijzondere producten te laten shoppen die je normaal alleen online kunt kopen. Flavourites Live viert haar lustrum extra feestelijk en de Wassenaarse webshop Spaansekinderkleding.nl is hierbij! Spaansekinderkleding zal aanwezig zijn met haar herfst-winter collectie kinderkleding en babykleding van Spaans design. Hier zitten heel wat leuke kerstjurkjes, stylish jongens outfits en mooie accessoires tussen! Op dit evenement zal eveneens de kinderkleding zomercollectie 2014 in woord en beeld aan de pers worden gepresenteerd. Leuk als u er bij bent!

Naast een zeer inspirerend webshop aanbod van de leukste feestdagen spulletjes, worden er op Flavourites Live eveneens creatieve workshops gehouden. Tijdens deze workshops leer je hippe en leuke producten zelf te maken. Daarnaast is er voor de shoppende dames een Fashion Lounge, waar men de laatste herfst/winterfashiontrends kan spotten. Er is een professioneel team aanwezig dat u van persoonlijke stylingadviezen voorziet waarmee men het beste uit zichzelf kan halen. Bovendien kunt u zichzelf professioneel laten fotograferen. Dit exclusieve event wordt gehouden van 22-24 november in Amsterdam- Noord, Gebouw de Overkant.

Was u van plan te gaan? Dan kan Spaansekinderkleding u een leuk cadeautje bieden: wij geven nu 10 GRATIS kaartjes weg aan de eerste geïnteresseerden! U kunt uzelf eenvoudig aanmelden via de Facebookpagina en na ons geliket te hebben, is het mogelijk een berichtje te sturen om de kaartjes te bemachtigen! Voor degene die met de auto willen gaan is er goed nieuws, parkeren is gratis!

Mocht u nog niet bekend zijn met de collecties van Spaansekinderkleding, dan bieden wij u nu een unieke welkomst aanbieding: €10 korting op al uw aankopen van de herfst- wintercollectie 2013! Gebruik hiervoor kortingscode: welkom (bij bestedingen vanaf €39,95, geldig t/m 31-12-2013)

Meer informatie Flavourites Live

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top