Skip to content

Deylknotsen installeren een nieuwe prins

10 november 20132 minute read

Wassenaar – Tijdens een gezellige feestavond, waarbij ook enkele gastverenigingen aanwezig waren, is er op speciale wijze afscheid genomen van prins Aad en prinses Tineke. Alles was tot in detail voorbereid om hen op spectaculaire wijze letterlijk op een bezem de zaal uit te zien vliegen.

Echter nadat alle voorbereidingen waren getroffen kwam, een weekje te vroeg, een Zuid Europese goedheiligman die deze hoogvliegende aftocht op het allerlaatste moment verhinderen. Slechts enkele seconden voor de lancering moest deze worden gestopt om de oud prins en prinses alvast een pakje te overhandigen. Een beetje te vroeg zoals hij zelf ook erkende, maar gezien de urgentie en het dreigende vertrek van Aad en Tineke nog wel precies op tijd. Na het uitpakken mochten zij, als zij dat wilden, van hem alsnog vertrekken. Tot ieders verbazing kwam uit het pak de zojuist afgenomen prinsenmantel en tekenen van waardigheid van prins Aad en prinses Tineke. Het kon niet anders worden uitgelegd dan een verzoek van zijne goedheiligman zelf om nog een jaartje door te gaan. En wie kan deze al eeuwenlange gulle gever iets weigeren. Aad en Tineke begrepen de boodschap en ten overstaan van de vele aanwezige liefhebbers van het carnaval, aanvaardde zij het ambt van prins en prinses voor het seizoen 2013 – 2014. Het vertrek per vliegende bezem is dus een jaartje uitgesteld. Dankzij boerenkapel “Laphethemookis” uit Dordrecht, DJ Partypixel en de spontane inbreng van enkele leden gingen ook de laatste gasten rond 01:00 uur huiswaarts, terugkijkend op een zeer geslaagde en druk bezochte avond. Het bestuur en Raad van Elf van c.v. De Deylknotsen is ervan overtuigd dat ook zonder vliegende bezem dit prinsenpaar, bijgestaan door adjudant Theo en page Cindy, echte hoogvliegers zullen zijn.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top