Skip to content

IVN wandelingen in De Horsten en Park Sorghvliet

10 november 201355 second read

Wassenaar – Op zaterdag 16 en zondag 17 november organiseert het IVN weer twee natuurwandelingen.

Zaterdag 16 november kunt u met de natuurgidsen mee voor een excursie in Park Sorghvliet, de eeuwenoude “geheime tuin” waar de Haagse Beek doorheen stroomt. De IVN-gidsen vertellen u alles over de eetbare en bruikbare natuur. Sorghvliet, een natuurpark naast de ambtswoning van de minister-president blijft altijd in elk seizoen boeien. Verzamelen om 10 uur bij de ingang aan de Scheveningseweg 24, vlakbij de hoek van de A. Goekooplaan. Bereikbaar met tram 1 en 17 en bus 22 en 24..

Op zondag 17 november kunt u genieten van de natuur tijdens een zondagmiddagwandeling met de IVN-natuurgids voor een zeker net zo interessante en boeiende wandeling door het Koninklijk Landgoed De Horsten in Wassenaar. Een ander landschap, een andere flora en fauna, maar zeker ook de moeite waard. Verzamelen op de parkeerplaats om 15.00 uur bij de hoofdingang aan de Papeweg in Wassenaar. Entree € 1,–.

De wandelingen duren 1½ tot 2 uur en zijn geheel gratis. Toegankelijk voor iedereen. Aanmelden hoeft niet. Verdere inlichtingen bij het IVN Rob Meyer tel. 06 20568114 of Monique van den Broek tel. 070 3858676.
Zie ook onze website: www.ivndenhaag.nl.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top