Skip to content

Redouan moet SYTYCD verlaten

11 november 20132 minute read

Wassenaar – Gisteren was de eerste liveshow waar de jury alleen nog maar commentaar mocht geven maar niet meer besliste over het lot van de dansers. Het lot van de dansers werd door de mensen thuis beslist.

Ook werd er deze week gedanst met nieuwe partners, Redouans partner voor deze week was Anneke. Samen mochten ze dansen op een choreografie van Isabelle Beernaert onder begeleiding van het nummer ‘Toen ik je zag’ van Antonie Kamerling. Tijdens deze mooie dans speelde zij een koppel op zoek naar het gevoel van verliefd zijn. Wederom een erg mooie dans van onze Wassenaarse Redouan en zijn nieuwe partner Anneke. De jury was deze week lovend over de dans die Redouan en Anneke hebben neergezet.

Nadat alle koppels gedanst hadden moesten alle dansers een solo dansen. Geen Dance For Your Life meer maar gewoon laten zien wat je in huis hebt. De solo’s werden gevolgd door een sexy latin groepschoreo gemaakt door Koen Brouwers en Roemjana de Haan. De top 10 danste op het nummer Turn Me On van David Guetta en Nicki Minaj.

Na de reclame was het minst leuke moment van de show er moesten weer 2 dansers het programma verlaten. Bij de dames was dit Rowan en helaas bij de heren onze Wassenaarse Redouan die niet genoeg stemmen kreeg van de mensen thuis. Het publiek in de studio was het er duidelijk niet mee eens en lied een harde ‘BOE’ door de studio klinken. Niet alleen het publiek maar ook de jury was aangeslagen en was het duidelijk niet eens met het publiek. Maar it’s all in the game dus moesten we afscheid nemen van Redouan, we hebben van je genoten!

We snappen dat u nu geen zin meer heeft om SYTYCD te kijken. Maar volgende week kunt u de top 8 weer bewonderen om 20:00 op RTL5. Wilt u Redouan in het echt zien dansen dat kan tijdens de theatertour van SYTYCD kaarten via www.rtltickets.nl.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top