Ga naar hoofdinhoud

WZK griezelt in Kasteel Oud Wassenaar

11 november 201352 second read

Wassenaar – Griezelen doen we bij WZK niet op Halloween, maar een weekje later. Vrijdag 8 november opende Kasteel Oud Wassenaar haar deuren voor een spooktocht, georganiseerd door de activiteitencommissie van WZK.

Alles werd uit de kast gehaald om het kasteel tot een heus spookhuis om te toveren. Lasers, rookmachines, bladblazers, kettingzagen, niks was te gek. Ook zaten er nog allerlei griezels verstopt in de kamers die de 100 deelnemers goed de stuipen op het lijf hebben gejaagd. Zelfs buiten was het gegil te horen! Voor een enkeling was het toch net iets te spannend, maar de meeste deelnemers hebben de spannende tocht weten te trotseren. De kinderen hebben allemaal een mooie oorkonde gekregen als bewijs van hun dapperheid. Om even bij te komen van de spanning kon er aan het eind van de tocht nog wat nagepraat worden met een hapje en een drankje.

De activiteitencommissie wil graag alle vrijwilligers die hebben geholpen met het organiseren ontzettend bedanken en dan in het speciaal de grimeurs en Sander Verboog. Zonder jullie hulp was het niet zo’n topavond geworden!

Tags

WassenaarWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top