Skip to content

Word Vrijwilliger week 46 2013

12 november 201351 second read

Wassenaar – Sluit je aan bij de duizenden vrijwilligers die al actief zijn en die onze leefomgeving mooier, interessanter, zorgzamer en leuker maken.

* EHBO coördinator (vacaturecode A 059): Wie wil ervoor zorgen dat alle plaatselijke evenementen verzekerd zijn van een EHBO post? Je zorgt voor een evenwichtige indeling van 20 EHBO vrijwilligers.
* Bestuurlid Museum Voorschoten (vacaturecode B 056): Wie komt dit museum van, voor en over Voorschoten versterken als bestuurlid?
* Hulpverlener (vacaturecode A 047): Wie biedt een luisterend oor en geeft zo nodig praktische hulp aan Wassenaarders met hulpvragen op het gebied van bijv. zingeving, ouderdom, verlies. Maar ook administratie, ziekenhuisbezoek enz.
* Het Nationaal Smalspoormuseum in Valkenburg is op zoek naar een medewerker groenonderhoud (vacaturecode D 013) en een onderhoudsmedewerker (vacaturecode L 004) met twee rechterhanden (schilderen en liefst ook metaalbewerking).

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de van Heeckerenstraat 2, tel. 511 31 33, info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl, www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top