Skip to content

Luciano’s oliebollen vanaf morgen weer te krijgen!

13 november 201349 second read

Wassenaar – Vanaf morgen zijn ze er weer de oliebollen en appelflappen van Luciano’s. De kraam staat inmiddels weer op de vaste plek naast de winkel aan de van Hogendorpstraat.

Naast de oliebollenkraam heeft Luc Blok het druk met de verbouwing van de ijssalon. De ijssalon wordt een heel stuk uitgebreid met het naastliggende pand waar voorheen Books & Things zat. Zo wordt de ijssalon weer zo groot als hij vroeger was. Naast het grote zitgedeelte kunt u ook een kijkje in de keuken nemen de wand tussen de keuken en zitgedeelte is namelijk van glas. Maar tot het zover is zal Luciano’s de aankomende maanden druk zijn met de verbouwing om in het voorjaar van 2014 de vernieuwde ijssalon te openen.

IJs
Kunt u niet wachten tot het voorjaar op een ijsje van Luciano’s? Dan kunt u nu ook naast de Videotheek ook bij Warung Indo terecht voor uw shot Luciano ijs. Warung Indo (voorheen Waroeng Soeboer) zit aan de achterweg 7 en verkoopt heerlijk Indonesisch eten.

Tags

LucianoWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top