Skip to content

Culturele Ochtendlezing van Museum Voorschoten

15 november 201343 second read

Wassenaar – Op woensdag 27 november 2013 geeft ir Ellen Winkel een lezing met als onderwerp Marie Tak van Poortvliet en andere landbouwpioniers. Deze lezing vindt plaats in het kader van de Culturele Ochtenden van het Museum Voorschoten. De lezing is vanwege de verbouwing van het Museum in het Ambachts- en Baljuwhuis.

Marie Tak van Poortvliet was begin vorige eeuw één van de grondleggers van de biologisch-dynamische landbouw. In de lezing zal onder andere ingegaan worden op de ideologie die de basis hiervoor vormde. De Voorschotense Ellen Winkel schreef recent een boek over de biologisch-dynamische landbouw “De aarde zal weer vruchtbaar zijn.”

Deze Culturele Ochtend vindt plaats op woensdag 27 november 2013 in het Ambachts- en Baljuwhuis, Voorstraat 12. De lezing begint om 10.00 uur en duurt tot circa 12.00 uur. De entree bedraagt € 5,00 inclusief een kopje koffie of thee. Het Ambachts- en Baljuwhuis is goed toegankelijk voor gebruikers van rolstoel of rollator.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top