Ga naar hoofdinhoud

JongerenBrainstorm SJW Wassenaar

15 november 20132 minute read

Wassenaar – Wassenaar is een steeds meer bruisend dorp, steeds meer jongeren en steeds meer leven. Kinderen spelen op elke hoek van de straat, er zijn al genoeg speelplaatsen neergezet. Alleen zijn heel veel van die kinderen ouder geworden, en wat blijkt er is voor hun niets te doen in Wassenaar.

Nu zijn wij van het SJW al een tijd intensief bezig met het creΓ«ren van een plek voor de jongeren. Met succes hebben we al een tijd gedraaid in ‘de boerderij’ en hebben we top feesten georganiseerd. Kijk bijv. naar ‘Hurricane en Summermove’. Om nog maar te zwijgen over alle top avonden die we gehad hebben in ‘The Break’ en ‘Steps’. Dit staat op het punt allemaal anders te worden.

Op woensdag 20 november 2013 organiseert SJW Wassenaar een jongerendebat. Maar niet zomaar een jongerendebat. Niemand minder dan de wethouder van de gemeente Wassenaar zal aanwezig zijn op dit debat. Dan kan jij je stem laten horen, over waarom SJW Wassenaar moet blijven zoals het is, waarom de feesten moeten blijven komen en wat jij anders wil in jouw Wassenaar. Het is dus van groot belang dat jij je stem laat horen.

Kom dus met al je vrienden op woensdag 20 november om 19:30 naar The Future en vertel wat jij te vertellen hebt. En zorg er zo voor dat wij Wassenaar een leukere plek kunnen maken voor jouw.

Entree: Gratis
Locatie: Dokter Mansveltkade 9
Contact: michelle@sjw-wassenaar.nl

Tags

SJWWassenaar
Back To Top