Skip to content

Liangtse, een oase van rust in het centrum van Wassenaar

15 november 20134 minute read

Wassenaar – Hoe vaak neemt u zich voor om na een heerlijke, ontspannen zomervakantie het vakantiegevoel vast te houden? Geen gehaast en gejaag, maar mindfull en relaxt de draad van werken en/of school weer oppakken. U neemt zich voor u niet meer gek te laten maken, niet mee te gaan in de waan van de dag. U blijft ‘Zen’.

Na een paar weken beseft u dat het vakantiegevoel toch langzaam wegebt. Voor u het weet, zit u weer in de ratrace: werken, kinderen van hot naar her brengen, nog meer werken, gaatje zoeken om te gaan sporten. Vervolgens voelt u zich schuldig: van sporten kwam het al weken niet (elke week is er wat: ouderavonden, informatieavonden, vergaderingen die uitlopen, een verjaardag waar u naar toe moet). U begint kribbig tegen de kinderen te doen en op het werk is er stress: dat stuk moet nog af. Met opgetrokken schouders, kaken stevig op elkaar geklemd, timmert u een verhaal in elkaar, vervolgens haast u zich de file in en dan komt u tot de ontdekking dat u nodig ‘s moet ontspannen. Het liefst zou u weer even op vakantie gaan, dat vakantiegevoel weer terugvinden…. En dat kan, gewoon bij u om de hoek. Bij Liangtse, in het centrum van Wassenaar.

Liangtse begint langzaam maar zeker een begrip in Wassenaar te worden. Daar waar ooit het postkantoor zat, zit nu dit Chinese Wellness Centre. Twee jaar geleden opende Liangtse de deuren. Zodra u binnenstapt, omarmt de ontspannen sfeer u. De stilte, de vriendelijke en gastvrije ontvangst en het kopje thee zijn de eerste stappen naar ‘even helemaal weg’ van dagelijkse beslommeringen. Steeds meer mensen – zowel mannen als vrouwen, zowel jong als oud –   weten de weg ernaar toe te vinden. U kunt bij Liangtse terecht voor diverse behandelingen: van 30 minuten nek- en rugmassage tot een keizerlijke massage van bijna twee uur.

Cavy Yang, bedrijfsleidster van de Liangtse-vestiging in Wassenaar (Liangtse komt oorspronkelijk uit China en er zijn inmiddels heel wat vestigingen over de hele wereld): “Een massage is geen onnodige luxe, een massage zorgt voor ontspanning en balans van zowel lichaam als geest. Onze massages hebben als basis de eeuwenoude Chinese Tui Na techniek (Tui Na betekent: druk en grijp). Het is een beetje te vergelijken met de Japanse vorm (Shiatsu), maar is krachtiger dan dat. Mensen zijn soms wat terughoudend in het begin, want deze massagetechnieken vallen onder de ‘alternatieve geneeswijze’. Echter, zodra klanten merken hoe plezierig ze zich na afloop van een massage voelen, komen ze terug en wordt het een deel van hun levensstijl.”

De Tui Na wordt met ferme hand (of iets zachter, als u dat liever heeft) toegepast en u zult het ervaren als een weldaad. De zorgzame masseurs zorgen goed voor hun gasten en vragen niet alleen of u nog een kopje thee wilt, maar houden ook steeds in de gaten of het goed met u gaat. Na afloop kunt u niet anders dan tevreden glimlachen en denkt u alweer aan een geschikt moment om weer terug te komen.

Wilt u ook eens ‘even helemaal weg’ en genieten van welverdiende ontspanning? Schroom niet en boek een behandeling. U kunt altijd even binnen lopen bij Liangtse; ze zijn zeven dagen per week open. Maar een afspraak kan ook telefonisch of, en dat is nog makkelijker, online geboekt worden.

En boekt u een afspraak v.a. 18 november a.s., dan krijgt u tot 31 december 2013 30% korting op een behandeling naar keuze (leden kunnen overigens al sinds 11 november jl van deze aanbieding gebruik maken). En boekt u een behandeling op 23 of 24 december a.s., dan mag uw geluk beproeven en meedoen aan de ‘lucky draw’. M isschien bent u de gelukkige die de behandeling van Liangtse cadeau krijgt. Als dat geen prachtig kerstcadeau is….

Gravestraat 1
2242 HX, Wassenaar
info@liangtse.nl
Tel: 070-5112228
Fax: 070-5112228

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top