Skip to content

VVD fractie bezoekt Jongerenwerk Wassenaar

15 november 201356 second read

Wassenaar – Op maandag 4 november brachten fractieleden en kandidaatraadsleden van de VVD een bezoek aan de Stichting Jeugd- en jongerenWerk aan de Dr. Mansveltkade. Daar kregen de VVD’ers een rondleiding door het nieuwe gebouw en werd met bestuur en medewerkers van de SJW het reilen en zeilen van het jongerenwerk doorgenomen.

O.a. de werkwijze van SJW kwam aan bod, de samenwerking met buurt, wijkagent, scholen en gemeente. Ook werd de effectiviteit van het jongerenwerk besproken.

Omdat er weleens klachten zijn uit buurten waar jongeren in de avond rondhangen en soms “overlast” veroorzaken werd ook daar naar gevraagd. Men probeert er alles aan te doen om met deze groepen in contact te komen en hen uit te nodigen om naar het gebouw van SJW te gaan. Daar zijn alle jongeren welkom, ze kunnen er hun eigen “feestjes”organiseren, huiswerk maken en steun en advies krijgen. En degenen die hun energie kwijt willen of hun weerbaarheid willen vergroten kunnen, onder deskundige begeleiding en tegen geringe vergoeding, gebruik maken van de boksschool.

Wat de VVD betreft een nuttig bezoek aan een organisatie die zich al jaren inzet voor onze jeugd.

Tags

VVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top