Ga naar hoofdinhoud

Headbangen in Wassenaar met Montany, Roadkill & Carthago

16 november 20132 minute read

Wassenaar – Bereid jezelf maar voor want is het weer tijd om los te gaan op de metal avond van Wassenaar. Tijd om weer eens te headbangen, en Wassenaar op zijn voegen te laten trillen.

Komt allen op 30 November naar The Future in Wassenaar en ga uit je plaat op de muziek van Montany, Roadkill en Carthago. Drie top bands waar je onder het genot van een biertje de hele avond van kan genieten. Tevens zal Montany tijdens dit spectakel zijn CD presenteren. Dus mis het niet en zorg dat je erbij bent. En sleep die CD in huis om nog lang na te kunnen genieten. De deuren gaan 20:00 open en om 20:30 gaan we knallen.

Montany: een melodieuze power metal band uit Zuid-holland. Montany’s muziek is krachtig en melodisch en gaat gepaard met felle riffs gemaakt door muziekanten met een brede muziek smaak.

Roadkill: een heavy metal band uit Rotterdam. Roadkill speelt Heavy metal met invloeden van de jaren 80 metalbands, denk aan:’ Iron Maiden, Metallica, Judas Priest enz.’

Carthago: een Gothic en progressieve metal band uit Katwijk. Ze hebben al voor een aantal bands als support-act gespeeld en hebben al 3 demo’s uitgebracht. Ze zijn tevens nu bezig met hun volledige album.

Entree: gratis
Locatie: Dokter Mansveltkade 9, Wassenaar.
Contact: michelle@sjw-wassenaar.nl

Tags

SJWWassenaar
Back To Top