Skip to content

Chocoladeletters @Wie zoet is ….

17 november 20132 minute read

Wassenaar – Sinterklaas is aangekomen, dus helpt Wereldwinkel Wassenaar hem een handje. Wij verkopen ook dit jaar weer chocoladeletters vol symboliek en heerlijke romige chocolade: de letters @ en de &. Opvallend en anders dan anders. Op elke verpakking kan de gulle gever een eigen tekst toevoegen. Zo is het een origineel en persoonlijk cadeau.

De letter @ kun je richten aan wie je wilt. Bijvoorbeeld: @wie zoet is, @mijn lieve zus, @juf Evelien. Tegelijkertijd worden de cacao- en suikerboeren er beter van. Zij besteden de fairtrade ontwikkelingspremie bijvoorbeeld aan nieuwe wegen, schoolgeld voor de kinderen of nieuwe gereedschappen.

& goed voor de boeren
Ook de letter & is er voor iedereen. Voor familie, vrienden, collega’s. Én voor de cacao- en de suikerboeren in Afrika en Latijns-Amerika. Zij verkopen hun product tegen eerlijke handelsvoorwaarden. Dat geeft hen meer zekerheid & een goede prijs. De letters kosten in de winkel € 2,29.

H’eerlijk delen
Wie uitkijkt naar de feestdagen, kan in de Wereldwinkel uitstekend terecht. Mooie wijnen, geurige koffie, lekkernijen als : allemaal extra lekker als er fairtrade op staat. Voor een bijzondere maaltijd is er een ruime keuze aan zowel ingrediënten als servies, sfeervolle kaarsen en kerstdecoraties. Alles afkomstig uit de hele wereld en eerlijk ingekocht. Leuk om weg te geven bovendien, én om te krijgen. Gedeeld genoegen dus, voor iedereen.

Tags

SinterklaasWassenaarWereldwinkel
Gerelateerde artikelen
Back To Top