Skip to content

Winterseizoen begonnen voor zeeverkenners van scoutinggroep van Obdam

17 november 201343 second read

Wassenaar – Op zaterdag 9 november begon het winterseizoen voor de zeeverkenners (meisjes en jongens van 11 tot en met 17 jaar) van scoutinggroep van Wassenaer van Obdam weer. In het winterseizoen zijn de zeeverkenners elke zaterdag te vinden in de botenloods op de Paauwlaan 12 en zijn dan druk bezig met het opknappen van de lelievletten en lelieschouwen.

De zeilboten kunnen dan weer vanaf april worden gebruikt om mee te zeilen op de Kaag. Omdat er op het water ook verkeersregels gelden wordt het winterseizoen ook gebruikt om de theorielessen van het zeilen bij te spijkeren. Een keer per maand hebben de zeeverkenners troepavond. Er wordt door de leiding een gave avondactiviteit georganiseerd, zoals een film/gameavond, gpstochten of een andere spannende outdoor activiteit. Nieuwsgierig geworden??? Neem dan contact op met de zeeverkennerleiding via zeeverkenners@vwvo.nl of kijk op www.vwvo.nl/zeeverkenners voor meer informatie.

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top