Ga naar hoofdinhoud

“Zie ginds komt de sinterklaasexpress aan bij het Valkenburgse meer”

17 november 20132 minute read

Wassenaar – Zaterdagmiddag 30 november a.s. organiseert restaurant en partycentrum De Tender samen met het Nationaal Smalspoormuseum / Stoomtrein Valkenburgse Meer (bij Katwijk) een speciale Sinterklaasrit met de stoomtrein om 13.00 en 14.30 uur.

Sinterklaas en zijn trouwe Pieten hebben laten weten dat hij zaterdagmiddag 30 november a.s. zijn stoomboot voor één keer wil omruilen voor een echte stoomtrein. De goedheiligman, en kindervriend, is zoals bekend een groot liefhebber van stoommachines. Toen de medewerkers van De Tender en de stoker en de machinist hem uitnodigden om een rit langs het Valkenburgse Meer te maken, hoefde hij niet lang te aarzelen. Vanaf het nieuwe station bij het Nationale Smalspoormuseum aan de Jan Pellenbargweg 1 te Valkenburg zullen twee speciale sinterklaasritten gereden worden om 13.00 uur en om 14.30 uur. Na de gezellige rit met de boemeltrein zullen na afloop pannenkoeken en warme chocolademelk voor de kinderen klaar staan om de rit feestelijk af te sluiten. Sinterklaas en zijn trouwe knechten maken dan ook graag even tijd voor elk kind.

De prijs voor een all-in kaartje bedraagt € 11,– Reserveren voor deze ritten kan alleen bij Restaurant – Partycentrum De Tender. Telefonisch via 071-572 18 05 of per mail info@detender.com De kaartjes voor deze gereserveerde ritten kunnen in het restaurant worden opgehaald vanaf een half uur voor de vertrektijd. Gezien de grote belangstelling in voorgaande jaren is het belangrijk om snel te reserveren.

Tags

SinterklaasWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top