Skip to content

Dames 1 WZK Waterpolo pakt ruime overwinning

18 november 20132 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag speelde Dames 1 thuis tegen De Vliet. De wedstrijd begon fel en beide teams waren gebrand om te winnen. De dames van WZK wisten niet echt in hun eigen spel te komen, waardoor er kleine foutjes inslopen.

Toch weten zij direct de voorsprong te pakken door doelpunten van o.a. Jamilla Hoogenboom en Anouk Noordervliet. Het spel werd feller waardoor er meerdere manmeersituaties ontstonden. Dames 1 wist deze situaties deze week wel te benutten en de bal vloog regelmatig in de netten. Vanaf het 3e partje wisten de dames van WZK hun spel terug te vinden en speelden de wedstrijd goed uit en pakten een ruime overwinning: 13-5.

Jongens BJ1
Jongens BJ1 speelde ook thuis. Vanaf het eerste fluitsignaal wisten ze het spel naar hun hand te zetten en doelpunten te maken. De tegenstander wist echter in partje 3 goed terug te komen tot een gelijke stand. De jongens van WZK raakte hierdoor een beetje van slag en kwam niet meer in hun eigen spel. Hiermee gaven ze helaas de winst uit handen. Het was een spannende wedstrijd om te zien.
Jongens Aj1 speelde tegen AZL, maar deze ploeg was maar met 6 spelers. Er was dus constant 1 man meer in het veld voor WZK. Hierdoor wisten zij dan ook met een grote marge te winnen.

De meisjes
Afgelopen zaterdag speelden de meisjes WZK/AZL uit tegen SG WZC. Het was voor de ervaren Wassenaarse ploeg weer geen zware opgave om het nog jonge team van Zoetermeer te verslaan. Er werd uitstekend verdedigingswerk geleverd door Anna Lakova, Iris Roeleven en Anouska Schrader. Ook de nieuwe aanwinst Lydia Knevel speelde een uitstekende wedstrijd. De einduitslag was prima ondanks de vele missers op het doel. De wedstrijd werd gewonnen met 14-0 voor WZK.

Dames 2
Met de aanwijzingen van de coach in het achterhoofd ging Dames 2 vol goede moed het water in. Het eerste partje verliep buiten gewoon goed. Iedereen hield zich aan de opgave: goed kijken, goed plaatsen en niet te snel naar voren. De volgende partjes verliepen iets minder soepel, maar er is duidelijk vooruitgang te zien.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top