Skip to content

Ook uw kind is welkom bij Scouting van Woesik

18 november 20132 minute read

Wassenaar – Houdt uw kind van spellen, survival, speurtochten en zeilen, dan is Scouting van Woesik een prima keuze voor uw kind. In en rond ons scoutinggebouw worden alle mogelijkheden benut om iedere week leuke en uitdagende activiteiten te organiseren.

Afgelopen week hebben de Bevers (5-7 jaar) een heleboel herfstbladeren verzameld in de verschillende parken in de omgeving. En omdat sinterklaas die dag in Nederland aankwam, hebben ze ook nog een leuke zwarte piet gemaakt en sinterklaasliedjes geoefend.
De Welpen (7-10 jaar) hebben het douanespel gespeeld in het park bij de scouting. Kostbare spullen moesten langs de douane worden gesmokkeld, wat heel moeilijk was, omdat er hele goede tikkers waren.

De Junioren (10-12 jaar) en Zeeverkenners (12-16 jaar) zijn na het sfeervolle zeilseizoen heel hard aan het werk gegaan. De vletten zijn nu uit het water en deze moeten weer klaar gemaakt worden voor het volgende zeilseizoen, dat eind maart start. Dit betekent dat ze regelmatig gaan schuren en verven. Tussen alle werkzaamheden door doen ze iedere week een leuk spel. Natuurlijk wordt op iedere boot een mooie boegtekening gemaakt. Ook de masten moeten geschuurd en gelakt worden. Heel veel werk allemaal, de kinderen doen heel erg hun best, leren veel en werken hard. Maar er is altijd gezellige muziek en veel lol. Ook de leiding werkt keihard mee en werkt ‘s avonds nog door aan de vletten.

Bij Scouting van Woesik mag ieder kind zichzelf zijn! Alle kinderen krijgen de kans om zich te ontwikkelen in een eigen tempo. Zoekt uw kind zo’n omgeving met vele leuke activiteiten, laat uw kind lid worden of kom eerst eens vrijblijvend kijken of meedoen met het programma op zaterdag. Voor informatie kunt u kijken op onze site www.vanwoesik.com en u kunt contact opnemen met Sabine Bosch via vanwoesikgroep@gmail.com .

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top