Skip to content

Thuiswedstrijden bij Badminton Club Wassenaar

18 november 20132 minute read

Wassenaar – Vier van de vijf teams van BCW, gesponsord door Service Apotheek Langstraat, zijn dit weekend in actie gekomen. Team 1 had een vrije week, team 2 en team 5 verliezen beiden hun wedstrijd. Het derde team wint met 5-3, evenals het vierde team.

Team vier speelde tegen badmintonteam EVBC Vlietwijk (Voorschoten). John Spring in ‘t Veld en Vincent Moy startten met de herendubbel. Gelijktijdig speelden Carola Mooijman en Stephanie Burgmeijer de damesdubbel. De heren deden het goed en wonnen de partij ruim. Met de dames ging het minder goed. Door fouten ging de winst terecht naar de tegenpartij. John liep in zijn enkelspel snel uit op de heer van Vlietwijk, maar wist net aan de eerste set te winnen. De tweede set ging naar de heer van Vlietwijk. In een spannende derde set ging de winst toch naar John. Carola en haar tegenstandster gingen lang gelijk op. Gelukkig wist Carola deze pittige partij in twee sets te winnen. Sven van Kuyen speelde de tweede herenenkel. Helaas moest hij deze met 10-21 en 13-21 gewonnen geven. Stephanie wist er in de single een driesetter uit te slepen. Helaas winst voor Vlietwijk. Vincent en Carola gingen goed in hun mixpartij. Vooral de snoeiharde smashes van Vincent waren onhoudbaar voor de tegenpartij en er werd in twee sets gewonnen. Sven en Stephanie moesten de eerste set inleveren maar kwamen daarna goed terug. Een spannende derde set leverde het vijfde winstpunt op voor BCW. Uitslagen en verslagen van de overige teams zijn te vinden op www.bcwassenaar.nl

Tags

BadmintonWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top