q Word Vrijwilliger week 47 2013 - Wassenaarders.nl Skip to content

Word Vrijwilliger week 47 2013

18 november 20132 minute read

Wassenaar – Vrijwilligerswerk brengt mensen dichter bij elkaar. Mensen uit je eigen omgeving, maar ook mensen die ver van huis zijn.

* Chauffeur (vacaturecode C.010): Ben jij die goede chauffeur die – in teamverband – 1 x per 5 a 6 weken de boeken en tijdschriften wil ophalen bij de lectuurhuisjes van het Rode Kruis? Assistentie bij de boekenbeurs die eens per kwartaal plaatsvindt wordt ook erg op prijs gesteld. Sociapb is een Spaanstalige vereniging die culturele bijeenkomsten in de Spaanse taal in het Deyler Centrum organiseert en op zoek is naar enthousiaste vrijwilligers die de Engelse en/of Spaanse taal spreken.
* Secretaresse (vacaturecode B 057): Wie wil de correspondentie voor Sociapb verzorgen, notuleren, agenda bijhouden, evenementen organiseren en andere secretariële werkzaamheden uitvoeren?
* Webmaster (vacaturecode L 005): Wie wil een website voor Sociapb opstarten en onderhouden?
* Horecamedewerker/ster (vacaturecode M 030): Help jij eens per maand bij het serveren van de zelfbereide gerechten van de leden tijdens bijeenkomsten van Sociapb?

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar, het steunpunt voor vrijwilligerswerk in onze gemeente. Van Heeckerenstraat 2, 511 31 33, info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl, www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of op het gemeentehuis.

Vrijwlligerspashouders opgelet
Er zijn meer dan 80 bedrijven die inmiddels een mooie aanbieding hebben op vertoon van uw vrijwilligerspas. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl voor de laatste stand van zaken.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top