Ga naar hoofdinhoud

Gezellige open dag Balletstudio Snel en Lenig

19 november 20132 minute read

Wassenaar – Afgelopen zondag was het open dag bij Balletstudio Snel en Lenig. Er konden deze dag gratis workshopjes van 30 minuten gevolgd worden in klassiek ballet, streetdance en/of modern dance.

Al vanaf 10.30 uur waren jongens en meisjes vanaf 4 jaar van harte welkom om mee te komen dansen met klassiek ballet en/of streetdance. De eerste workshop was voor de allerjongste meisjes en jongens van 4 en 5 jaar. In 30 minuten tijd konden zij kennismaken met een warming up en de eerste belangrijke danstechnieken van het klassieke ballet.Na de jongste groep ballet was het tijd voor de jongste groep streetdance, dit zijn jongens en meisjes in de leeftijd van 6-8 jaar.

Zo volgden de leeftijdsgroepen elkaar op. Al vanaf het begin was het erg gezellig en de kinderen hadden veel zin om mee te doen. Vooral de jongste groepen werden goed bezocht. Leuk om te zien dat deze meisjes en jongens zo gemotiveerd waren om te dansen. Wat vooral opviel was dat deze kinderen al goed en snel de pasjes oppakten. Al met al dus een zeer geslaagde open dag en zeker voor herhaling vatbaar.

Kon je niet komen naar de open dag maar je wilt wel graag dansen, of uw zoon of dochter wil graag dansen? Kom langs en doe een proefles mee, dit is gratis en vrijblijvend. Kijk op onze site voor verdere informatie (www.snelenlenig.nl, afdeling dans) Voor vragen mail naar: dans@snelenlenig.nl

Tags

Wassenaar
Back To Top