Skip to content

‘Klagen in het paradijs’ door drs. Rutger Bregman

19 november 201342 second read

Wassenaar – “We zijn rijker, veiliger en gezonder dan ooit, maar voelen ons steeds vaker tekort gedaan. Waar komt dat onbehagen vandaan? Hoe kunnen we onze blik weer op de toekomst richten?”, aldus drs. Rutger Bregman (1988).

Rutger Bregman is historicus en publicist. Hij verzorgt columns in onder meer NRC en Volkskrant en was te gast bij Pauw en Witteman en Jacobine Geel. In maart 2013 verscheen zijn tweede boek ‘De geschiedenis van de vooruitgang’. De recensies zijn lovend: “een analyse van een verwende generatie op zoek naar zichzelf; zijn boodschap is uiterst relevant en biedt voer voor diepgaand maatschappelijk debat. Verplichte kost voor iedereen die verder wil gaan dan de waan van de dag”.

De lezing van Rutger Bregman vindt plaats op donderdag 28 november in het gebouw van de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB, Lange Kerkdam 46 in Wassenaar. Aanvang: 20.00 uur. Toegang: 5 euro, incl. koffie/thee.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top