Skip to content

Workshop wintermand maken met Groei & Bloei

19 november 201351 second read

Wassenaar – Op zaterdag 23 november is Groei&Bloei afd. Wassenaar vanaf 10.30 uur te gast bij kwekerij De Bosrand, gelegen aan de Rijksstraatweg te Wassenaar. We starten in het restaurant van het tuincentrum alwaar het bestuur van Groei&Bloei u een kopje koffie aanbiedt.

Vervolgens gaan we naar de pakloods in het bedrijvengedeelte. Hier staan alle ingrediënten klaar voor het opmaken van uw mand of bakje. Manden en bakjes zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. U kunt ook uw eigen mand meebrengen. Verder kunt u een keuze maken uit tientallen soorten planten, variërend van mooie bladheestertjes, grassen en bloeiende planten zoals kerstroos, heide en cyclaam. Ook kunt u een bollenmand samenstellen, waarbij verschillende soorten bloembollen en bijgoed laagsgewijs in de mand worden aangebracht. Hierdoor kunt u in het voorjaar wekenlang profiteren van de opeenvolgende bloei van de bolgewassen.

Bij vertrek wordt de rekening opgemaakt van de gebruikte materialen.
Deelname voor Groei&Bloei-leden is gratis. Niet leden betalen € 2.-
Informatie: W. Westgeest, tel. 06 51005946 en email: wwestgeest8@gmail.com

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top