Skip to content

Verslag Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden toernooi bij Blauw-Zwart

20 november 20132 minute read

Wassenaar – Op zondag 17 november 2013 was het complex van Netwerkparnter Blauw-Zwart, sportcomplex De Schulpwei in Wassenaar, het decor voor het Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden toernooi voor D1 teams.

Nadat het toernooi een paar weken eerder helaas afgelast moest worden, waren de weergoden de organisatie en deelnemers deze zondag wel gunstig gezind. De spannende wedstrijden werden door veel toeschouwers aandachtig bekeken, waarbij in het publiek diverse ADO Den Haag en KNVB scouts werden gesignaleerd.

Op de grasvelden van Blauw-Zwart werd er eerst in de ochtend door 15 Netwerkclubs, gespeeld voor de eerste plaatsen in hun poules, die vervolgens recht geeft op verdere kwalificatiewedstrijden voor de Netwerkcup. In de middag streden er vervolgens weer 15 andere Netwerkclubs om ook een eerste plaats in de poules, waarbij ook de twee beste nummers 2 van deze poules zich zouden kwalificeren voor een volgende ronde.

Netwerkcup finaledag
Op een nader te bepalen tijdstip en locaties zullen eerst via zogenaamde kwart en halve finales onderstaande ploegen strijden voor een plek in de later dit seizoen te spelen finales voor F-, E-, en D-teams op de finaledag van de Netwerkcup in het Kyocera Stadion. Omtrent deze kwart en halve finales zullen de clubs nog worden geïnformeerd.

De winnaars van de D – ochtend poules
Poule D: GDA
Poule E: Verburch
Poule F: ADO 2

De winnaars van de D – middag poules
Poule A: ADO 1
Poule B: DSO
Poule C: RKDEO

Beste nummers 2 middag poules
Foreholte en Forum Sport

GDA D1, Verburch D1 , ADO D2, ADO D1, DSO D1, RKDEO D1, Foreholte D1 en Forum Sport D1 zijn dus geplaatst voor een volgende ronde. Ploegen die zich al eerder geplaatst hebben voor de volgende ronde voor de E- kwalificatiereeks voor Netwerkcuop 7*7 en 9*9 zijn:

De winnaars van de E – 7*7 poules
Poule A: DoCoS en Forum Sport
Poule B: DSO en RKAVV
Poule C: Ter Leede en Laakkwartier
Poule D: Verburch en Escamp

De winnaars van de E – 9*9 poules
Poule A: Den Hoorn en Wilhelmus
Poule B: HVV en Foreholte

Tags

BlauwZwartVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top